Aanbod

Nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden? Check hieronder mijn aanbod!

Past het niet helemaal bij wat je zoekt? Neem met mij contact op en dan kijken we samen wat er mogelijk is.

 

Lessen
Ik bied privélessen aan, hierbij kom ik op locatie om aan jou en je paard een les van ongeveer 45 tot 60 minuten te geven. Mijn werkgebied is heel Nederland, maar zelf ben ik gebaseerd in Zuid-Holland.

Een andere mogelijkheid is privéles volgen met mijn pony, Rockstar. Hierbij kun je leren wat clickertraining is met een pony die hier al bevestigd in is. 

 

Wat houdt een les bij mij in?
Dit houdt in dat ik samen met jou ga kijken naar één of meerdere hulpvragen waar jij samen met je paard hulp bij nodig hebt. Dit kan heel simpel zijn; bijvoorbeeld dat je niet weet hoe je moet beginnen met clickertraining. Of dit kan veel ingewikkelder zijn; zoals problemen met trailerladen of dat je paard veel stress ervaart tijdens het wandelen. Ik kom dan langs voor een proefles, hierna overleggen we wat het plan van aanpak is en of je door wil gaan met de lessen.

 

Video feedback
Daarnaast bied ik ook videofeedback aan. Hierbij stuur jij mij een video van jouw training (maximaal 20 minuten) en zal ik de video terugsturen met gesproken feedback. Dit is alleen mogelijk na minimaal één gevolgde privéles.

 

Wat kun je van mij verwachten?
Je kunt van mij verwachten dat ik altijd denk vanuit de wensen en mogelijkheden van jou én je paard. Het uiteindelijke doel is om jou te leren hoe je met je hulpvraag om kunt gaan, ik zal dus niet het paard voor je gaan trainen. Wél kan het zijn dat ik in het begin zelf oefeningen uitprobeer met je paard, zodat ik sneller in kan schatten hoe je paard reageert. Voor we iets gaan proberen zal ik altijd uitleggen wat het doel is van een bepaalde oefening of strategie. Clickertraining is voor de ene persoon een fijne toevoeging in hun al bestaande training, de ander wil graag alleen nog maar met clickertraining trainen. Ik pas me aan jullie situatie aan, wat al goed voor jullie werkt hoef ik niks aan te veranderen tenzij jij dat graag wil! Daarnaast kun je ook van mij verwachten dat ik er eerlijk over ben als ik niet uit een bepaalde situatie kom; ik wil altijd het beste voor jou én je paard. Als ik dat niet ben; dan zal ik dat altijd aangeven.

 

Wat zijn de kosten?
Privéles op locatie: €35,- en reiskostenvergoeding (15 cent/km vanaf postcode 2991)
Privéles met Rockstar: €35,-
Video feedback: €25,-